درمان بیماری پروانه ای دکتر خیراندیش for Dummies
درمان بیماری پروانه ای دکتر خیراندیش for Dummies
Blog Article
اگر تا پیش از این از اهمیت تصمیمها و کارهای جزئی خود اطلاع نداشتید، اینک به نقش آنها در زندگی خود و سایرین پی بردید. اهمیت تئوری اثر پروانهای در همین است؛ این که ما را به آگاهی میرساند و موجب میشود بیشتر از گذشته به کارهای خود فکر کنیم و اگر عادتهای نادرستی داریم، آنها را ترک یا اصلاح کنیم.
بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند.
بعد از اینکه این تاولها بهتر شد، به زخمهایی تبدیل میگردند که درد بیشتری داشته و بعضی اوقات این امکان وجود دارد که زخمها به اندامهای درونی صدمه وارد کنند و کشنده باشند.
پوست از یک لایه بیرونی (اپیدرم) و یک لایه زیرین (درم) تشکیل شده است و ناحیهای که این لایهها به هم متصل میشوند، غشاء پایه نام دارد.
کودکان با شکل های ملایمبیماری پروانه ای می توانند با پوشیدن شلوار بلند و آستین بلند برای فعالیت های خارج از خانه از پوست خود محافظت کنند.
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد .
دل درد در هر زمان از شبانه روز میتواند رخ دهد . اما اکثر پس از غروب یا صبح اول وقت این اتفاق می افتد که والدین هیچ انرژی ندارند. دل recommended reading درد های کودکانه معمولا پس از هفته دوم آغاز میشوند، در دوماهگی به اوج خود می رسند و پس از سه ماهگی رو به کاهش می گذارند و در چهار ماهگی محو میشوند.
وجود عصبانیت یا دلهره یا استرس در اعضای خانه (به کودک منتقل میشود)
افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس میشود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر میکند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر میکند.
علت اروم شدن نوزاد هم به خاطر اینه که این صدا اونارو یاد رحم مادر میندازه و احساس ارامش میکنن
در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید
از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانهای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانهای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشهبرداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.
نوزاد رو روی شانه بگذارید و اهسته به کمرش بزنید و قدم برنید.
با یک متخصص تغذیه در مورد استفاده از مکمل ها برای به حداقل رساندن فقر مواد مغذی و ویتامین صحبت کنید.